Talent flyttet opp til elite-laget

Sara-Helene Knutsen er siste tilskuddet til elite-laget til Gjerpen HK Skien. Hun kommer opp fra vårt eget J20-lag og er nå klar for å ta sine neste steg.

Foto: Granollers Cup 2019

Sara-Helene har vært en del av systemet til Gjerpen HK Skien i litt over to år etter overgangen fra Bamble HK. Det hele startet med et samarbeid mellom Bamble, Notodden og Gjerpen i Bringserien for ett par år siden, og Sara-Helen har ikke angret på overgangen siden.

– Jeg er veldig fornøyd og glad for at jeg har fått denne muligheten til å få en avtale med Gjerpen. Det er en utrolig bra treningsgruppe og jeg kommer til å få en stor utvikling her, uttalte Sara-Helene da avtalen var i boks.

At spillere fra Gjerpens eget J20-lag etter hvert tar steget opp på elite-laget er blitt en vane. Det er en stor overgang fra junior-serien til toppen av 1. divisjon, men Sara-Helene er klar over hva dette betyr,

– Det føltes veldig deilig å få muligheten til å ta steget opp til elite-laget! Jeg får virkelig utfordret meg der, og jeg får trent med spillere som er i toppen av 1.div. Jeg føler absolutt at dette var det riktige valget for meg.

Gjerpens nye tilskudd er primært sett en midt-back av den fintesterke og eksplosive typen, men kan også brukes i de andre bakspiller-posisjonene dersom det trengs. Sara-Helene er dyktig til å sette opp andre og få til et godt og solid samspill, og vet å sette pris på sine scoringer. Sara-Helene sin primære arena inneværende sesong blir spill i 2. divisjon for Gjerpen HK Skien sitt andrelag.

– Mine forventninger om den inneværende sesongen er å kunne holde vårt 2.div lag i 2.divisjon. Vi har hatt en litt dårlig start på sesongen men jeg håper jeg kan være en viktig brikke for å kunne bevare plassen vår i 2.div. Angående 1. divisjons-laget så hadde det vært utrolig gøy om vi fikk til et opprykk! Jeg føler også at det er fullt mulig og jeg syntes jentene virkelig fortjener det, avsluttet Sara-Helene.

Gjerpen HK Skien gleder seg veldig til å følge med på utviklingen til Sara-Helene inneværende sesong.