Dette er en tillitserklæring!

Sponsorer og samarbeidspartnere er veldig sentralt for at Gjerpen HK Skien kan fortsette å utøve toppidrett innenfor håndballen i regionen vår. Hvert år reforhandler klubben både nye og eksisterende avtaler for å fortsatt kunne utvikle klubben og bringe den opp igjen til Rema 1000-ligaen hvor den hører hjemme.

Det er med en stor glede at vi i dag kan presentere til dere at Skagerak Energi har fornyet sin avtale med Gjerpen HK Skien! Skagerak Energi er en av Gjerpens aller viktigste samarbeidspartnere og har allerede vært en del av klubben i flere år. Flere år fremover skal det også nå bli.

– Nå har vi jobbet sammen med Gjerpen i noen år allerede og først og fremst vil jeg berømme den innsatsen og den snuoperasjonen som dagens administrasjon og ledelse gjør. Vi har sett en endring i det positive med at nå er ting på stell. Vi skal ikke legge skjul på at vi tidligere har vært i tenkeboksen, men vi synes det er såpass mye positivt som har skjedd med Gjerpen nå, at vi har lyst til å være med videre. Vi har lyst til å være med på å løfte det som er en merkevare for Grenland og være på å løfte dette ytterligere, uttalte konserndirektør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Skagerak Energi Kristian Norheim, da avtalen var i boks.

Gjerpen HK Skien uttalte før inneværende sesong at alt fokus ligger på å rykke opp igjen til Rema 1000-ligaen som er det øverste nivået innenfor håndballen. Frem til nå står klubben med full pott etter 2 serierunder og er videre til 4. runde i NM. Med en fornyelse av avtalen med Skagerak Energi, ligger det mest til rette for videre suksess.

– Vi husker jo alle disse gamle gode øyeblikkene og det er nok mange som ønsker at disse kommer tilbake igjen til regionen vår. Vi har troen på dette. At man har lagt et grunnlag nå som gjør at det ikke er urealistisk å nå klubbens målsetninger og visjon om opprykk og spill i Rema 1000-ligaen. Det har nok også vært lurt å ikke haste med ting, det har vært greit å bygge seg opp igjen. Når Skagerak driver med sponsorvirksomhet så tenker vi flere tanker samtidig. Det ene er at vi er en stor aktør her i regionen og tar et samfunnsansvar ved å være med på å støtte både kultur, idrett og andre virksomheter. Det andre er at vi ønsker å bli assosiert med noe som er positivt og som gir energi, samt det å støtte opp om en merkevare. Det er viktig å belyse at Gjerpen er et gammelt merkevare her i fjorden og hører jo hjemme i eliteserien (Rema 1000-ligaen). Det mener vi, det mener dere og det mener mange. Vi i Skagerak Energi bryr oss om nabolaget vårt, vi bryr oss om at det skal være et attraktivt sted å jobbe, å bo og ha virksomheten sin her, tilføyde Kristian Norheim.

Det har blitt lagt ned mye arbeid og tid fra dagens administrasjon og ledelse i Gjerpen HK Skien og det var en tydelig fornøyd styreleder som hadde følgende å si til klubbens hjemmeside etter at avtalen var signert.

– Jeg vil takke Skagerak Energi. Denne sponsoravtalen er en av Gjerpens tre store. Det er også en av de tre mest sentrale og en av bærebjelkene for denne klubben, så tusen takk. Jeg håper at vi allerede til onsdagen (NM-kamp mot Fana 29/09) kan bidra til å skape et stort håndball-øyeblikk i Grenland, ikke noe er gøyere enn å ta en skalp mot et Rema 1000-liga lag. Og med denne sponsoravtalen har Skagerak Energi bidratt til at dette er mulig.

– Vi følger spent med på Gjerpens videre utvikling og heier på Gjerpen-jentene. Vi ser frem til å være med på den reisen frem mot eliteserien (Rema 1000-ligaen) og håper at vi skal få noen gjensyn med noen nye gylne øyeblikk i Gjerpens historie. Vi er stolte av å være med, avsluttet Kristian Norheim med å si til klubbens hjemmeside.

Neste hjemmekamp for Gjerpen HK Skien er 4. runde i NM mot Fana. Den kampen starter kl. 1900 i Skienshallen onsdag 29. september 2021. Billetter kan kjøpe i appen «Gjerpen Håndball» eller her.