For et kick-off!

Endelig var det på tide med et nytt kick-off før første hjemmekamp for sesong, og det kom flere gladnyheter ut av dette.

R8 var første aktør til å sette signaturen på en ny avtale med Gjerpen HK Skien.

Det har blitt en tradisjon i Gjerpen HK Skien at det avholdes et kick-off i sammenheng med sesongens første hjemmekamp. Nok en gang ble klubbens sponsorer og samarbeidspartnere invitert til de flotte lokalene hos Comfort Hotel Porsgrunn. Her ble det servert frokost og kaffe på morgenkvisten, etterfulgt av en sportslig oppdatering om sesongoppkjøringen og sesongen 2021/2022, og en oppdatering om den daglig driften i Gjerpen HK Skien. Samtidig fikk både Søve AS og Kontorpartner – Vestfold og Telemark muligheten til å presentere seg selv ytterligere til forsamlingen.

På disse sponsortreffene har det også blitt en vane å signere nye sponsor- og samarbeidsavtaler. Denne gangen ble det hele tre ny signaturer på plass. Både Elektro 4, R8 og Kontorpartner Vestfold og Telemark satte sine signaturer på nye avtaler mer Gjerpen HK Skien.

Elektro 4 her ved Andreas Sterner signerer en ny avtale med Gjerpen HK Skien

Alle de tre sponsorene har allerede gjennom en årrekke vært viktige bidragsytere for Gjerpen HK Skien sitt videre satsingsprosjekt for å bringe klubben opp til Rema 1000-ligaen igjen, og det var en tydelig fornøyd daglig leder, Marius Norli, som uttalte følgende etter årets første sponsortreff;

– Jeg er både stolt og ydmyk over at Elektro 4 og R8 har fornyet sine avtaler, og at Kontorpartner har kommet tilbake til Gjerpen HK Skien. Dette gjør at vi kan fortsette med det arbeidet som vi ønsker å oppnå, samtidig som at vi kan gi noe tilbake til disse aktørene. Vi går inn i en spennende periode for klubben sin del, så å få denne bekreftelsen på at våre samarbeidspartnere støtter oss, vil jeg si gir en veldig god følelse. Vi som jobber i Gjerpen HK Skien ønsker å rette en stor takk til både disse tre, men også våre andre sponsorer for at dere har troen på det vi og spillerne holder på med i klubben vår.

En tydelig fornøyd styreleder Christen Knudsen var fornøyd med at Kontorpartner Vestfold og Telemark har kommet tilbake til klubben