Amanda Rasmussen tilbake i Gjerpen

Amanda Rasmussen tiltrådte 15. september inn som assistenttrener for Gjerpens J20-lag og 2. divisjons-lag. Amanda kommer tilbake til Gjerpen HK Skien etter noen års fravær.

Hovedtrener for J20/2. divisjon Magnus Boman får et tilskudd til sin trenerstab i Amanda Rasmussen. Amanda er klar for å ta tak i det som blir hennes aller første sesong som del av et trenerteam.

– Det føles veldig bra å komme inn i trenerteamet til Gjerpen J20/2. divisjon. Det er en fin gjeng, og vi har en stor spillerstall med mange spennende spillertyper som har et godt potensialt, uttalte Amanda da signeringen var i boks.

Amanda har som tidligere nevnt ikke før vært en del av et trenerteam, men det føler hun ikke blir noe problem med tanke på den erfaringen hun selv har fra håndballbanen og Gjerpen.

– Jeg er litt «yngre» og har ikke så mye trenererfaring, men jeg har selv spilt håndball i mange år og har hatt mange flinke trenere som jeg har lært av. Så erfaringer fra min egen tid som håndballspiller håper jeg kan bidra til å utvikle dagens Gjerpen-talenter. Samtidig håper seg jeg frem til å få et godt samarbeid med Magnus (Boman) og at denne rollen kan gi meg nye erfaringer som trener.

Gjerpen HK Skien ønsker Amanda Rasmussen hjertelig velkommen til klubben, og ønsker du å følge Amanda og resten av J20/2. divisjon kan du følge med på terminlistene her.