Slik gikk det med J20 i Lerøy-kvalik

Gjerpen J20 spilte Lerøy-kvalik lørdag 11.9. i Tærudhallen i Skedsmo. Det som egentlig skulle vært to kamper ble til en. Skedsmo som var arrangør, ble dessverre nødt til å melde forfall da de fikk tilfeller av korona i laget. Dermed var det bare Gjerpen og Storhamar igjen i gruppen. Derfor ble det en ren finale-kamp om direkte plass i årets Lerøy-serie. Gjerpen fikk en bra start på kampen og føler at de er med i kampen til tross for at de er ett til to mål bak dem. Så får Gjerpen en litt dårlig periode etter ca. 8 min. Da har Gjerpen for mange skuddbom. Gjerpen tar en time-out etter 13 min med resultatet 3-7 og prater om visse justeringer.

Dessverre fikk ikke Gjerpen helt den effekten de ønsket. Men avslutter de siste 6 min i 1. omgang bra. Dermed var stillingen til pause 6-10 til Storhamar. 10 mål bakover i en omgang er godkjent, men 6 mål fremover er litt for dårlig. Gjerpen fikk en dårlig start i 2 omg. Som dessverre ødelegger kampen. Storhamar vinner rettferdig, men hovedtrener Magnus Boman syns målforskjellen ble for stor. Kampen slutter 12-22. 22 mal bakover er godkjent, men 12 mål framover er ikke godt nok, så nu må vi trene mer angrep spill foran neste kvalik i oktober, presiserer hovedtrener Magnus Boman etter kampslutt.