Nok en stor aktør med på laget!

Gjerpen HK Skien har gleden av å presentere nok en stor aktør med laget for sesongen 2021/2022!

En strålende fornøyd styreleder Christen Knudsen og daglig leder i Q4 Næringsmegling AS Ola Larsen

Q4 Næringsmegling AS og Gjerpen HK Skien har blitt enige om en samarbeidsavtale som skal sørge for utvikling av klubben. Det var en fornøyd daglig leder og styreleder i Gjerpen HK Skien som presenterte nyheten fredag formiddag.

Det er veldig fint og godt å få med en aktør av så stor skala med i Gjerpen HK Skien. Vi er veldig fornøyde at vi får muligheten til å utvikle klubben og satse enda mer mot opprykk til Rema 1000-ligaen neste sesong, uttalte daglig leder Marius Norli.

Vi heier på de lokale lag og foreninger som ønsker å satse i området, så det er hyggelig å kunne være med Gjerpen HK Skien på denne reisen. Vi er også med i blant annet Odd og andre lag, så dette er noe vi interesserer oss i, sa daglig leder i Q4 Næringsmegling AS, Ola Larsen, da avtalen ble signert.

Q4 Næringsmegling AS ble etablert i 2016 og er eid av medarbeiderne i selskapet. 

De ansatte har i gjennomsnitt 15-30 års erfaring med megling i Vestfold og Telemark, og har gjennom dette opparbeidet et meget stort og solid nettverk blant beslutningstakere både på lokalt og nasjonalt plan.

Q4 Næringsmeglings målsetting er å være en markedsledende og uavhengig aktør innenfor rådgiving og megling av næringseiendom i Vestfold og Telemark og tilby markedets beste kompetanse innenfor transaksjoner og verdivurdering, samt utleie av næringseiendom.

Vi arbeider med alle typer næringseiendom; bygårder, kontorbygg, lager, handelseiendommer, tomter, utviklingsprosjekter og salg av alle typer eiendomsselskap.