Enkel seier i sesongpremieren!

Det var endelig duket for sesongstart i 1. divisjon for kvinner søndag. Gjerpen HK Skien tok turen til Nordstrand i første runde, og det endte med storseier for Skiens-laget.

Gjerpen-jentene jubler for seier mot Larvik HK forrige sesong. Foto: Kristian Holtan

Nordstrand scoret kampens første mål, men etter det dominerte Gjerpen HK Skien kampen totalt. Gjerpen HK Skien gikk til ledende til pause på stillingen 10-17. Etter pause fortsatt Gjerpen HK Skien å kontrollere kampen, selv om andre omgang endte 12-12. Det var mye takket Nordstrand sin debutant målvakt, som stod en forrykende andre omgang.

Gjerpen HK Skien vant til slutt komfortabelt 22-29 borte mot Nordstrand og tok med det en viktig seier i sesongpremieren. Før de resterende kampene i 1. divisjon har blitt spilt leder nå Gjerpen HK Skien tabellen i 1. divisjon på bedre målforskjell.

Gjerpen-jentene gjør seg nå klare for lokaloppgjøret borte mot Bamble i cupen 3. runde. Den kampen spilles onsdag 8. september i Grasmyrhallen. Deretter venter sesongen første hjemmekamp, når Ålgård kommer på besøk til Skienshallen onsdag 22. september. Den kampen kan du kjøpe billett til i appen «Gjerpen Håndball» nå.