Enkelt videre til 3. runde i NM

Det var stor forskjell på lagene som møttes i Jontunhallen 18.08.21. Gjerpen HK Skien vant til slutt komfortabelt med sifrene 15-35 og er klar for 3. runde i NM.

Det var duket for sesongens aller første kamp for Gjerpen-jentene da de besøkte Sandefjord Håndball som ikke har spilt en tellende kamp på godt over halvannet år. Det var også duket for å se flere nye Gjerpen-jenter i aksjon i den røde trøyen for første gang. Sara Dögg Hjaltadottir, Tuva Marie Skar, Anna Clara Fjellheim, Mia Stensland og Ingvild Bersås Westersjø fikk alle sin debut i sesongens første kamp. Spesielt bemerket gjorde Ingvild B. Westersjø seg og ble kåret til Gjerpens beste spiller med 9 mål.

Neste kamp for Gjerpen HK Skien i NM er borte 08/09/21. Da er det duket for et lokaloppgjør mot Bamble HK. Den kampen har avkast kl. 1900 og billetter kan man kjøpe i døra på Grasmyr Idrettshall.

Gjerpen HK Skien serieåpner borte mot Nordstrand noen dager før 3. runde i NM, 05/09/21. Første hjemmekamp i serien er mot Ålgård 22/09/21 med avkast kl. 1900.