Fysioterapeuten klar for to nye år

Gjerpen HK Skien har nå gleden av å informere om at klubbens egen fysioterapeut har forlenget sin avtale med to nye år.

Tine Jeanett Andersen klarte ikke å holde smilet tilbake i fjor da hun «stjal» jobben fra sin ektemann og tidligere fysioterapeut i Gjerpen, Niklas Bergseth, i fjor. Nå har hun forlenget sin avtale og smilet var fremdeles tilstede.

Travel og engasjert fysioterapeut

Tine har alltid hatt en interesse av å jobbe med idrett og toppidrett. Sammen med jobben som fysioterapeut på TTG (Telemark Toppidrettsgymnas) og jobben på fysioterapiklinikken GCF, er hun nå klar for nye opplevelser med Gjerpen-spillerne.

«Det blir veldig gøy å fortsette på denne reisen sammen med trenerteamet og jentene. Jentene er fantastiske å jobbe med, dedikerte og flinke. Jeg er stolt av å være en del av Gjerpen HK Skien sitt medisinske apparat og gleder meg til fortsettelsen», uttalte Tine da den nye avtalen var på plass.

Tine J. Andersen slår av en prat med skadde Maren Tollefsen som er i gang med opptrening.

Ekspertise i trenerapparatet

Før forrige sesong (2020/2021) ønsket Gjerpen HK Skien å forsterke trenerapparatet, det endte med at både Tine Jeanett Andersen og Gunn Vintervold ble hentet inn. Nå er klubben godt fornøyd med å få en kontinuitet i trenerapparatet som skal ivareta Gjerpen-spillerne etter beste evne.

Hovedtrener Pål Oldrup Jensen er strålende fornøyd med å fortsatt dra nytte av ekspertisen til Tine og hadde følgende å si da nyheten ble presentert.

«Tine har gjort en super jobb med våre skadede spillere inneværende sesong. De har fått både rask og god oppfølging i forhold til behandling og opptrening. Det gjør at spillerne til enhver tid kan trene optimalt og at deres skadeforløp blir så kort som mulig, noe som igjen er fordel for oss. Det gjør at spillerne kommer tilbake i god form og ikke er mye borte fra våre treninger og kamper. Det er viktig for oss å ha mest mulig kontinuitet i alt arbeidet vi gjør for å til enhver tid være mest mulig konkurransedyktige og for å få fremgang i prestasjonene våre over tid. Skader er en av de verste fiendene våre i henhold til det. Tillit er viktig i dette arbeidet og derfor betyr det mye at Tine fortsetter hos oss i 2 år til. Kontinuitet i trenerteamet er viktig. Tine er en tydelig og god person å jobbe sammen med. Det settes pris på at hun vil være en del av vårt team videre».