Lokal jente fornyer kontrakten

Hedda Klippen Nilsen signerte i fjor sin første kontrakt med Gjerpen HK Skien, og i dag har ungjenta satt sin signatur på nok en kontrakt.

Hedda har spilt i Gjerpen helt siden 7-års alderen har nok en gang tatt et stort steg videre for å etablere seg i Gjerpen HK Skien. Nå har hun signert en ny 2-års avtale med klubben og ser frem til videre utfordringer.

«Jeg er veldig fornøyd. Det er veldig gøy å skrive kontrakt med a-laget. Dette ser jeg på som en kjempepositiv opplevelse. Jeg håper jeg kan utvikle meg som spiller og bli enda bedre slik at jeg kan ta de neste stegene», uttalte Hedda da kontrakten var signert.

Strålende fornøyd styreleder

Det var en tydelig fornøyd styreleder som var til stedet når kontrakten med Hedda skulle skrives under.

«Jeg synes det er stort. Jeg synes det er fantastisk hyggelig å få lov til å skrive kontrakt med ei spiller som har vært i Gjerpen siden hun var 7 år gammel. Hedda er også en spiller som vi trygt kan ta med videre når hun nå begynner på Universitetet i Sørøst-Norge. Det er dette vi drømmer om», sier en strålende fornøyd styreleder Christen Knudsen når signeringen er i boks.

«Jeg gleder meg til å se Hedda score mål på a-laget til Gjerpen neste sesong, da skal jeg juble ekstra!», avslutter styrelederen med.

F.v. Marius Norli (daglig leder), Hedda Klippen Nilsen og Christen Knudsen (styreleder). Foto: Eva Linna

Utdanning på si

Utdanningsnivået i Gjerpen HK Skien er høyt. Flesteparten av Gjerpen-spillerne tar høyere utdanning på Universitet i Sørøst-Norge, og Hedda er ingen unntak.

«Jeg tenker å begynne og studere på USN. Der har jeg sett på årsstudium i spesialpedagogikk, siden jeg ønsker senere å bli lærer», forteller Hedda om hva hun skal gjøre ved siden av å spille håndball.

Godt å komme i gang igjen

Siden midten av januar har topphåndballen blitt satt på pause. Det har ikke vært lov med fellestreninger eller kamper. Fredag forrige uke ble det åpnet opp igjen, og Gjerpen-spillerne var tilbake på parketten allerede mandag.

«Det er veldig godt å komme i gang igjen. Møte jentene, trenerne og få spille håndball igjen er veldig gøy. Det er en helt annen motivasjon nå enn å måtte trene aleine. Det er en glede å kunne trene sammen igjen» uttalte Hedda.