Rikke Marie Grave har forlenget kontrakten!

Rikke Marie Grave er den siste spilleren i rekke til å forlenge sin kontrakt med Gjerpen HK Skien.

Rikke Marie Grave, som er den spilleren som har vært lengst sammenhengende i Gjerpen HK Skien var strålende fornøyd da signaturen var i boks.

«Jeg er veldig fornøyd med å skrive under en ny avtale med Gjerpen HK Skien. Jeg har spilt i Gjerpen i alle år, og er veldig glad i denne klubben. Derfor er jeg veldig fornøyd med å spille håndball her», uttalte hun i denne sammenheng.

Fornøyd med miljøet i klubben

At Gjerpen HK Skien har et godt spillermiljø er ingen hemmelighet, og nok en gang ble dette trukket frem som en viktig faktor hos en spiller.

«Jeg valgte å skrive under en ny kontrakt med Gjerpen HK Skien fordi jeg trives godt i klubben, og har blitt veldig glad i alle jentene på laget. Jeg studerer også på Universitetet i Porsgrunn, så da passer det bra å spille i Gjerpen», sier Rikke Marie Grave.

Drømmer om Rema 1000-ligaen og videre utvikling

Da Gjerpen HK Skien forrige sesong rykket ned fra Rema 1000-ligaen var det ikke vanskelig å sette mål for de kommende sesongen. Laget skal opp igjen innen 2 år. På grunn av Covid-19 er det fremdeles usikkert om hva som skjer inneværende sesong, men Rikke ser allikevel fremover.

«Jeg gleder meg til kommende sesong, og det hadde vært veldig gøy om det ble i Rema 1000-ligaen. Uansett håper jeg laget får en fin sesong sammen. I Gjerpen HK Skien ønsker jeg å utvikle meg videre som håndballspiller. I de siste sesongene har jeg slitt en del med skader, noe som har ført til at jeg ikke har fått den utviklingen jeg hadde ønsket meg. Nå er jeg skadefri, og håper å kunne få en bedre utvikling fremover, slik at jeg kan bidra mer i laget», avslutter Rikke med å si.