Ønsker oppmerksomhet rundt sesongavslutningen

Gjerpen HK Skien har i i dag onsdag 10. mars 2021 sendt ut en felles mail til et utvalg av andre klubber i 1. divisjon hvor vi ønsker å undersøke muligheten for en felles uttalelse om hvordan inneværende sesong skal avsluttes.

Dette skjer i lys av artikkelen som i går kveld ble presentert på TV2 sportens hjemmeside. Denne saken kan du lese her.

Gjerpen HK Skien ønsker at klubber i 1. divisjon skal bli tatt med i diskusjonen om hvordan sesongen 2020/2021 skal avsluttes. Gjerpen mener seg forbigått i saken og at flere klubber skal bli inkludert i prosessen.

Gjerpen HK Skien føler interesseorganisasjonen Norsk Topphåndball med sitt forslag, bare tar hånd om sine egne klubber i Rema 1000-ligaen. Samtidig mener Gjerpen at Norges Håndballforbund må være den organisasjonen som legger de endelige beslutningene ut i fra hva som er best for klubbene i både Rema 1000-ligaen og 1. divisjon.

For å skape åpenhet om saken har Gjerpen HK Skien valgt å legge ut den felles mailen som har gått ut til flere styreledere i 1. divisjon. Mailen kan du lese nedenfor.