Idunn Nybø Thorsdal binder seg til klubben

Kantspilleren Idunn Nybø Thorsdal binder seg til Gjerpen HK Skien ved å undertegne en ny kontrakt.

Gjerpen HK Skien fortsetter med å resignere de spillerne som var på utgående kontrakt denne sesongen. Siste spiller til å sette sitt navnetrekk på en ny kontrakt er kantspilleren Idunn Nybø Thorsdal.

Beste for min utvikling

Idunn Nybø Thorsdal, som kom opp fra egne rekker forrige sesong, er fornøyd med å binde seg til klubben.

– Jeg har valgt å signere en ny kontrakt fordi jeg tror Gjerpen er det beste stedet for min utvikling som håndballspiller. I tillegg har jeg veldig stor tro på laget og på hva vi kan få til. Jeg synes vi har veldig mye bra på gang.

Trives godt i Gjerpen

Det gode samholdet i spillergruppen er godt kjent både i nærmiljøet og nasjonalt. Idunn er av samme oppfatning som mange.

– Jeg trives veldig godt med den treningshverdagen som vi har og i den spillergruppen som vi er. Det er alltids hyggelig og veldig gøy å være på trening og det bidrar til utvikling. Vi har et stort fokus på utvikling, uttalte Idunn.

Telemarksmodellen

Styreleder i Gjerpen HK Skien, Christen Knudsen, var en fornøyd mann etter at signeringen med Idunn Nybø Thorsdal var på plass.

– Fra første dagen jeg kom inn som styreleder i Gjerpen HK Skien har jeg vært opptatt av Telemarksmodellen. Talenter i Grenland og Telemark skal ha muligheten til å drive toppidrett, og Idunn er enda et eksempel på at vi i Gjerpen praktiserer denne modellen med egne talenter. Så dette er en stor dag for klubben, at Idunn har signert ny kontrakt med oss, uttaler en fornøyd styreleder da signaturen var i boks.

Gjerpen HK Skien har et stort fokus på lokale talenter fra egne rekker. Idunn er et av flere eksempler på dette.

– Vi har som målsetning at vi skal ta opp minst to nye talenter inn i A-laget hvert eneste år og Idunn er en av to spillere som kom opp forrige sesong. Hun har gjort jobben sin og derfor har hun nå fått et tilbud om en ny kontrakt som hun har takket ja til, avslutter Christen Knudsen med å si.