Nytt talent forlenger med Gjerpen HK Skien!

Kantspilleren Guro Lien Røneid har skrevet under på en ny avtale og binder seg til Gjerpen HK Skien de neste to årene.

Guro Lien Røneid klar for flere år til i Gjerpen. Foto: Bjørn Borge (Varden)

Talentet Guro Lien Røneid har tatt kjempesteg inneværende sesong og har så langt har levert 39 mål på 12 kamper i 1. divisjon. Det var derfor en stor glede da klubben endelig kunne annonsere enighet om kontrakten.

Et stort øyeblikk for Gjerpen HK Skien

Det var en tydelig fornøyd styreleder som trakk på smilebåndet da kontrakten med Guro var underskrevet. Christen Knudsen var strålende fornøyd med at klubben nok en gang klarer å levere og utvikle talenter fra egen region.

– Det er et stort øyeblikk. Det er en virkeliggjøring av Telemarksmodellen. Guro er det tredje talentet fra Telemark som skriver under på en ny kontrakt nå i våres. Dette er veien videre for Gjerpen HK Skien, vi bygger på talenter fra Telemark. Disse talentene skal være bærebjelken for klubben fremover, sa styreleder Christen Knudsen.

Veldig glad for å fremdeles være i Gjerpen

Samholdet i spillergruppen har av flere blitt trukket frem som et viktig argument for å enten forbli i Gjerpen eller å komme til. Guro Lien Røneid var intet unntak.

Guro Lien Røneid signerer her sin nye kontrakt med Gjerpen HK Skien.

– Er veldig glad for at jeg får være her nå i to nye år. Jeg trives veldig godt her.

Guro har tatt flere steg inneværende sesong har blitt en viktig spiller for Gjerpen HK Skien. Hun er veldig klar over hva denne muligheten vil ha å si for sin egen rolle fremover.

– Jeg håper jeg kan fortsette å få en stor utvikling som spiller, men også at vi kan utvikle oss som et lag slik at vi kan oppnå de målene som vi har satt oss. Jeg ønsker å være med på å bidra i spillet vårt med å gjøre det jeg er god på, og bidra til å vinne flere kamper fremover.

Sesongen i både 1. divisjon og Rema 1000-ligaen er på sitt tredje strake stopp. Det innebærer mye usikkerhet og lite kampbelastning for Gjerpen-spillerne og hos de andre lagene.

– Vi får se hva som skjer, jeg håper vi kan få spille igjen. Hvis ikke så må vi bare ta det slik det kommer og gjøre vårt beste uansett hva som skjer, uttalte Guro når hun fikk spørsmål om resten av sesongen 2020/2021.