Trio forlenger!

Hovedtrener Pål Oldrup Jensen, bakspiller Oda Olsen og målvakt Julie Søfting Tovslid har alle forlenget sine kontrakter med Gjerpen HK Skien.

Foto: Ole Martin Møllerstad (Telemarksavisa)

Fredag 19. februar 2021 kunne endelig Gjerpen HK Skien annonsere at hovedtrener Pål Oldrup Jensen og målvaktstalentet Jule Søfting Tovslid har skrevet under nye to-års avtaler med Gjerpen HK Skien. Oda Olsen har skrevet under for ett år.

Det var en meget fornøyd hovedtrener som sa følgende til lokalavisa Telemarksavisa når nyheten ble sluppet

– Jeg trives veldig godt her og gleder meg til de to neste årene. Det er en spennende jobb. Klubben har definitivt potensial, og jeg føler vi er i ferd med å få til noe. Klubben jobber godt administrativt og det bidrar til at det er lettere å få til det andre.

Oda Olsen har vært en sentral spiller for Gjerpen HK Skien de siste sesongen og var viktig å beholde for inneværende og kommende sesongen. Forhåpentligvis kan Gjerpen HK Skien klare opprykket til Rema 1000-ligaen.

Julie Søfting Tovslid er sett på som et stort håndballtalent som Gjerpen HK Skien har stort tro på fremover.