Nå har talentet skrevet sin første profesjonelle kontrakt med Gjerpen HK Skien

Gjerpen HK Skien er allerede godt i gang med forberedelser til neste sesong og i dag har Andrea Brekke Karlsen satt sitt navnetrekk på en ny kontrakt med Gjerpen HK Skien.

Foto: Kristian Holtan, Telemarksavisa

Det var en strålende fornøyd styreleder Christen Knudsen som i dag presenterte nyheten om at talentet Andrea Brekke Karlsen er klar for to nye år med Gjerpen etter inneværende sesong.

Opptatt av Telemarksmodellen

Gjerpen HK Skien har et stort fokus på å løfte og utvikle lokale talenter fra Telemark og omegn, og Andrea Karlsen er et resultat av dette satsningsområdet.

– Klubben er opptatt av å følge Telemarksmodellen noe som vil si at talenter fra Telemark skal få muligheten til å utvikle seg i klubben til å bli toppidrettsutøvere innenfor håndball og Andrea er et resultat av dette. Hun har gått hele veien fra juniorspiller og nå opp til elitelaget gjennom en periode på to år. Nå avsluttes denne perioden med at hun skriver sin første profesjonelle kontrakt, uttalte styreleder Christen Knudsen da signaturen var i boks.

Fornøyd med å bli i Gjerpen HK Skien

– Først og fremst føler jeg meg veldig heldig og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på to ny år i Gjerpen HK Skien. Jeg håper de to neste årene fører til en god utvikling for meg som håndballspiller. Det er her jeg trives og har det bra, sier Andrea Karlsen.

Det var også en tydelig stolt og fornøyd styreleder som kom med følgende kommentar,

– På vegne av Gjerpen HK Skien er jeg kjempestolt i dag.

Klare mål for resten av sesongen

Sesongen 2020/2021 har vært spesiell på flere måter. Gjerpen-spillerne har levert seier etter seier i de siste seriekampene før sesongen ble satt på pause i 28 dager. Hvordan sesongen blir videre eller når den starter opp igjen er derimot uklart, men Andrea er klar i sin mening.

– Vi må bare stå på og ta en kamp om gangen, da er jeg sikker på at vi kan klare målsetningen for sesongen og få til det vi ønsker.

Gjerpen HK Skien skal etter planen starte opp med tre bortekamper på rad fra 28/02/2021, med første hjemmekamp 14/03/2021 mot Volda.