Nå blir det pizza til jul!

Gjerpen HK Skien og Pizzabakeren innleder et nytt samarbeid som er til stor glede for både store og små.

Daglig leder i Gjerpen HK Skien, Marius Norli, og daglig leder i Pizzabakeren Marte Hestmo.

Gjerpen HK Skien er stadig på utkikk etter å kunne utvikle seg som Grenlands store flaggskip innenfor håndballen i regionen, og har i disse juletider inngått et samarbeid med Pizzabakeren som vi er stolte av.

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 180 pizzabakerier over hele landet. I Skien har Pizzabakeren utsalgssted på Lie og en nyåpnet restaurant på Gråtenmoen.

«Vi har flere personer hos oss i Pizzabakeren som brenner for idretten i regionen vår og vi ønsker å kunne gi noe tilbake til den lokale idretten», sa daglig leder Marte Hestmo da avtalen var på plass.

«Jeg tror vi allerede er inne og støtter 15 forskjellige lag og foreninger i omegn allerede, men vi føler oss privilegerte som har muligheten til å nettopp gjøre dette. Nå er vi veldig fornøyde med å kunne støtte opp om toppidretten også, og ser frem til å få gjennomført flere ulike stunts med Gjerpen-jentene for å trekke til oss en større del av befolkningen i Grenland», la Marte til.

Lokale aktører har vist seg å være gull verdt for Gjerpen HK Skien i sesongen 2020/2021 og daglig leder i håndballklubben, Marius Norli, er strålende fornøyd med å inngå samarbeid med en såpass stor lokal aktør.

«Det at de lokale bedriftene ønsker å støtte opp om toppidrettsklubben Gjerpen HK Skien betyr mye. Ikke bare for oss som klubb, men dette gir oss muligheten til å kunne vise frem vår kompetanse utover i regionen. Denne avtalen gjør at vi kan bistå i breddeklubber med våre trenere og spillere på en mye bedre måte enn det som har blitt gjort før. Vi er avhengige av breddeklubbene i omegn, og vi ønsker nå å ta med oss Pizzabakeren ut til de forskjellige klubbene for å bistå med spiller- og evt. trenerutvikling», uttalte Norli seg til Gjerpens hjemmesider.

Gjerpen HK Skien ønsker med dette å ønske Pizzabakeren velkommen med på laget. Klubbens store oppfordringer til egne medlemmer og supportere er nå å ta i bruk og støtte opp om de lokale aktørene i regionen vår. Pizzaene hos Pizzabakeren er absolutt å anbefale i disse dager!