SBBL fornyer sin støtte

Skien Boligbyggelag har valgt å fornye sin samarbeidsavtale med Gjerpen HK Skien.

«Dette var viktig for oss i Gjerpen HK Skien, og nok et steg i riktig retning for oss», uttalte daglig leder Marius Norli når den nye kontrakten var i boks!

Skien Boligbyggelag har allerede vært en del av Gjerpens samarbeidspartnere gjennom noen år og nå fornyer de sin støtte for sesongen 2020/2021.

SBBL tar samfunnsansvar først og fremst som en ansvarlig eiendomsutvikler som bygger og forvalter gode og trygge boliger. I tillegg ser SBBL det som viktig å være med som en bidragsyter og støttespiller i lokalmiljøet.

I tillegg til å bygge boliger, forvalter og drifter SBBL også eiendommene som de bygger. SBBL har også gjennom over sin 70 år lange historie bygget opp en solid kompetanse innenfor eiendomsforvaltning og boligutvikling, og er en totalleverandør av tjenester til boligselskapene. SBBLs dyktige medarbeidere jobber med alt fra innkreving av felleskostnader, budsjettering og regnskap, til prosjektledelse og innhenting av anbud på rehabilitering av eksisterende boligselskaper.

SBBLs hovedformål er å skaffe boliger for sine medlemmer. De ønsker å tilby tomter med attraktiv beliggenhet med gode bokvaliteter tilrettelagt for gode bomiljø. Samtidig jobber de aktivt med prosjektutvikling og er utbygger på mange små og store boligprosjekter.

Skien Boligbyggelag er en medlemsorganisasjon hvor alle kan bli medlem. Den største medlemsfordelen er forkjøpsretten og som medlem hos SBBL har du forkjøpsrett på 95 000 boliger i 22 forskjellige boligbyggelag. Medlemmer i SBBL har også tilgang til gode avtaler, rabatter og bonuser hos attraktive leverandører.

Gjerpen HK Skien takker for tilliten og støtten som SBBL gir oss til å fortsette med vårt prosjekt!