Bli frivillig!

Bli en del av Gjerpen-familien og et supert miljø!

Vi trenger deg som ønsker å hjelpe klubben vår. Uten frivillige hadde ikke Gjerpen vært den klubben den er i dag.  Vi er privilegerte som har så mange erfarne og flinke frivillige med på laget. Samtidig ønsker vi å forsterke mannskapet og håper at det sitter noen pensjonister/andre frivillige der ute som har litt ekstra tid og vil være en del av Gjerpen-familien.

Har du lyst til å:  

  • være vakt inne i hallen
  • dele opp frukt
  • Ansvarlig i inngang
  • Bistå med opp- og nedrigg
  • Henge opp og ta ned flagg i Hesselbergsgate

kan du kontakte vår daglig leder, Marius Norli, på telefon 948 68 183 eller på mail leder@gjerpenhandball.no. I Skienshallen får du venner for livet, spennende oppgaver, et hyggelig arbeidsmiljø og du får være med på å oppleve nye historiske øyeblikk.