Ny sponsor på plass

Enda en sponsor er klar for sesongen 2020/2021 med Gjerpen HK Skien. Denne gang er det Funnemark som har satt sitt navn på papiret.

Styreleder Christen Knudsen, Gjerpen HK Skien, og Egil Funnemark, adm. direktør Funnemark.

Funnemark ønsker å støtte Gjerpen HK Skien sin satsning på toppidrett for kvinner innenfor håndball i Grenland og omegn. Gjennom sitt bidrag er de med på å støtte en klubb i utvikling.

Funnemarks historie starter med auksjonsvirksomhet og skoforretning i Porsgrunn. Den går via sykkelproduksjon, konfesjonsfabrikk og salg av T-Forder og flere andre bilmerker. I 1972 begynte selskapet å selge Toyota, og i dag selger firmaet biler fra 7 anlegg i Telemark, Buskerud og Vestfold.

Funnemark har altså vært bilforhandler siden 1914 og har i dag komplette bilanlegg med salgshall for nye og brukte biler, moderne verksteder som er utstyrt for alle typer bilreparasjoner. I tillegg til store delelagre har de egne delebutikker med originalt tilbehør til Toyota, bilrekvisita, biltilbehør og barnesikring. 

Vi ønsker Funnemark velkommen på laget og takker stort for deres bidrag og støtte til Gjerpen HK Skien!