Nå kan du sikre det billett til kamp 27.09.20

Søndag 27. september 2020 tar Gjerpen HK Skien i mot Fjellhammer til 3. runde i 1. divisjon. Du som sesongkortholder kan sikre deg din billett allerede nå!

På grunn av restriksjoner og smittevern er det bare tillatt med maks 200 tilskuere på kamper i 1. divisjon håndball. Har du kjøpt sesongkort (sesong t-skjorte) kan du sende inn en melding til klubbens facebookside at du ønsker å ta i bruk din billett til kampen mot Fjellhammer i Skienshallen 27. september. Du finner oss på Facebook under «Gjerpen HK Skien». I meldingen oppgir du også navn og telefonnummer og du vil få tilsendt din billett til appen «Gjerpen Håndball».

På denne måten klarer klubben å ha kontroll på hvem som kommer på kamp, og fordele billetter på andre som ønsker å kjøpe enkeltbillett.

Muligheten for å kunne kjøpe enkeltbillett til kampen vil komme fredag 25. september klokken 1500. Da blir det mulig å kjøpe enkeltbillett til kampen i appen «Gjerpen Håndball».

Vi håper å kunne levere en liknende forestilling som mot Larvik og at vi klarer å fylle opp med 200 tilskuere som støtter jentene i det som blir en forrykende kamp!

Foto: Kristian Holtan, TA.