Foto: Bjørn Borge

Gjerpen imponerte i serieåpningen!

Gjerpen imponerte, men kan forbedre seg på noen punkter, samtidig som de skaffet seg et perfekt utgangspunkt for den nye sesongen.

Maria Solheim jubler etter scoring. Totalt ble det 9 mål på kanten. Foto: Bjørn Borge

Det var duket for sesongåpning i Skienshallen for maks 200 tilskuere, og de ble ikke skuffet over resultatet. Gjerpen HK Skien vant 31 – 22 over nyopprykkede Randesund.

I første omgang vartet Gjerpen opp med forrykende spill med spillere som våget når sjansene bød seg. I tillegg leverte den nye målvakten, Susanne Andersson, flere gode redninger.

Gjerpen gikk til pause med ledelse 12 – 9.

Anført av en god Maria Solheim og presise skudd fra Oda Olsen, kontrollerte Gjerpen inn seieren. Kampen endte til slutt 31 – 22.

Flere debutanter

Susanne Andersson leverte en sterk debut. Hun ble også kåret til banens beste spiller. Foto: Bjørn Borge

I Skienshallen var det flere nye ansikt å se. Linn Andresen, Susanne Andersson, Hege Eek-Larsen fikk all rikelig med spilletid og publikum fikk se hvilke kvaliteter de innehar. Susanne Andersson var den spilleren som bemerket seg mest av debutantene, og ble etter kampslutt kåret til banens beste spiller av de fremmøtte.

Vanskelig kamp i vente

Nå venter 2. runde i 1. divisjon og Grane Arendal. Torsdag 17. september reiser Gjerpen nedover for å møte Grane Arendal i det som blir den aller første store testen i sesongen. Grane Arendal gikk på et tap i sin første kamp i 1. divisjon (Reistad 25-24 Grane Arendal).