Sponsormøte endte med to «nye» sponsoravtaler

Avkast for sesongen 2020/2021

Sponsormøte signaliserer starten av en ny sesong. Sesongen 2020/2021 er like rundt hjørnet og Gjerpen kaster i gang sesongen hjemme i sin egen storstue 13. september klokken 1800 mot Randesund.

Sponsormøte er et opplegg tilrettelagt for klubbens sponsorer og skal foregå opptil flere ganger i løpet av sesongen. Det første signaliserer at Gjerpen er klare for sesongen.

Sponsormøte ble avholdt i de flotte lokalene til Comfort Hotel Porsgrunn, hvor de fremmøtte også fikk anledning til å smake på den nydlige frokosten på hotellet. Sponsorene som var representert denne dagen var Bemanningsbyraaet, Elektro 4, Autostrada, Sparebanken Sør, Skien kommune, Radio Grenland, Bakehuset, Borgestad ASA, Skagerak Energi, R8, TA, Søve AS, Skien By og Star Bil. Gjerpen har flere sponsorer, men det var mange som ikke hadde anledning til å delta denne gang. Det så allikevel ut som at de fleste hadde godt av informasjonen som kom både fra den daglige driften og fra det sportslige i klubben. Styreleder Christen Knudsen håndterte den daglige driften, mens hovedtrener Pål Oldrup Jensen tok seg av det sportslige. De fremmøtte fikk også et innblikk i hverdagen til Comfort Hotel Porsgrunn, Star Bil og Butikkpartner.

To sentrale sponsorer klare for kommende sesong

En overraskelse på sponsormøtet var inngåelsene av nye sponsoravtaler med Star Bil og Lietorvet Drift AS/Lie Center AS (Butikkpartner). Både Star Bil og Butikkpartner har gjennom flere sesonger vært svært viktige støttespillere og samarbeidspartnere for Gjerpen HK Skien og det er med stor glede vi fikk presentere det videre samarbeidet. Dette var en viktig begivenhet for klubben som nå tar fatt på en viktig og spennende sesong.

Gjerpen HK Skien vil gjerne takk Comfort Hotel Porsgrunn for et strålende opplegg og til de fremmøtte sponsorene som tok turen!