Foto: Tom Arne Borgersen
Foto: Tom Arne Borgersen

Sesongoppkjøringen så langt

Gjerpen HK Skien har så langt i sin sesongoppkjøring spilt 7 kamper. På disse kampene har det blitt tre seiere, en uavgjort og tre tap.

Nyankommer Linn Andresen i aksjon.
Foto: Bjørn Borge

Fornøyd med innsatsen

Gjerpen HK Skien har spilt følgende kamper, Larvik – Gjerpen 32 – 27, Gjerpen – Bærum 29 – 19, Gjerpen – Rælingen 29 – 29, Bærum – Gjerpen 26 – 23, Flint – Gjerpen 37 – 21, Gjerpen – Reistad 22 – 21 og Reistad – Gjerpen 22 – 24.

«Vi har spilt 7 kamper til nå og er veldig fornøyd med det. Vi har variert i prestasjon, noe som er helt naturlig når det er lenge siden vi har spilt kamper og har en del nye spillere i laget. Jeg synes vi har en mer balansert tropp i år enn i fjor. Det mener og tror vi at vil gjøre oss til et mer spillende lag denne sesongen», uttaler hovedtrener Pål Oldrup Jensen seg om oppkjøringen så langt.

Nyankommer Susanne Andersson.
Foto Bjørn Borge

Spennende tid i vente

Det har vært tøffe lag å møte for Gjerpen så langt i sesongoppkjøringen, og det har vært en fin utvikling i laget mener hovedtreneren.

«Fokuset har stort sett vært på forsvar og kontra. Jeg synes vi begynner å få fremgang der, men må fortsette å jobbe med dette. Gledelig å se at de nye spillerne glir fint inn laget og at vi fremdeles har et godt miljø. Vi har mye å gå på og en hard jobb som venter, men ser positive tegn i laget og lagets prestasjoner. Det gleder vi oss over».

Til helgen reiser Gjerpen HK Skien til Ålgård for å delta i en turnering. Deretter er det ikke lenge igjen før Gjerpen sesongåpner på hjemmebane mot Randesund søndag 13. september klokken 1800.

Hovedtrener Pål Oldrup Jensen inn i landslagsteam

Hovedtrener Pål Oldrup Jensen er tilbake i landslagsteamet til LK00 og skal bidra inn mot VM som er planlagt i desember senere i år. Pål har tidligere hatt en rolle innenfor laget og har allerede god kjennskap til de.

Landslagsklar Pål Oldrup Jensen.
Foto: Tom Arne Borgersen