Gjerpen J18 er i gang!

Endelig var det duket for kamper igjen for juniorlaget til Gjerpen HK Skien. Etter å ha hatt en pause fra å spille kamper i 5 måneder, spilte juniorlaget sesongens første treningskamper.

Onsdag 12. august var det duket for storkamp mot Larvik HK junior. Det var en godt spilt kamp selv om det var sesongens første kamp. Gjerpen-jentene tok initiativet fra starten av kampen med høyt tempo. Gjerpen ledet gjennom hele kampen og vant til slutt med ett mål. 24 – 23 til Gjerpen. Alle jentene og laget gjorde en solid og god innsats. Det var ekstra gøy da to nye spillere leverte en innsats på høyt nivå. Rikke Andervik gjorde en solid innsats i mål og Sofie Madsen bidro både i forsvar og angrep.

Torsdagens kamp ble spilt mot Hønefoss junior i Skienshallen. Gjerpen fulgte opp med en sterk laginnsats også her. Kampen var jevn i begynnelsen, men til slutt ble det en stor seier for Gjerpen med 10 mål. Nok en gang gjorde Rikke en sterk innsats i målet. Lotte Holmleid Løchen viste at hun vil være viktig for laget og en vanskelig spiller for motstanderne å stoppe denne sesongen.

Både spillere og trenere er fornøyde med innsatsen og ytelsen i disse to kampene.