Nye tilskudd til trenerteamet

Bli bedre kjent med Tine Jeanett Andersen og Gunn Vintervold som blir å se i trenerteamet til Gjerpen HK Skien i kommende sesong.

Dette er Tine Jeanett Andersen

Foto: Privat

Tine Jeanett Andersen er ny fysioterapeut i Gjerpen HK Skien. Ved siden av Gjerpen HK Skien jobber hun trener og fysioterapeut i klinikken som holder til på Grenland CrossFit.

Tine fikk interesse for idrettsskader og korsbåndsskader da hun utdannet seg som fysioterapeut og har siden jobbet med idrettsskader. Tine har gjennom de siste årene hatt samarbeid med flere klubber innenfor håndball og fotball, samt at hun i tillegg har vært ett år på Telemark Toppidrett som fysioterapeut. Her har hun fått innblikk i de aller fleste idretter og opparbeidet seg en god kompetanse.

Tine er tidligere håndballspiller og ser frem til å jobbe tett med Gjerpen HK Skien, og utalte til hjemmesiden,

«Jeg er veldig opptatt av skadeforebyggende trening og tenker at det er her jeg har noe å bidra med til Gjerpen HK Skien, hvor jeg håper min kunnskap og erfaring kan bidra til at det forhåpentlig blir få skader kommende sesong».

Dette er Gunn Vintervold

Foto: Pål Lundsholt (Varden)

Gunn Vintervold er ny fysisk trener for Gjerpen HK Skien kommende sesong. For Gunn har alltid håndball vært en stor del av livet. Gunn er svært opptatt av miljøet, samholdet og ikke minst garderobekulturen, og synes det er stort at hun nå er en del av trenerteamet til Gjerpen HK Skien.

«Da eg var liten så satte me oss i busser som gikk fra Drangedal til Skien for å se Gjerpen. Det var stort. Drangedals jenta Ellen Øygarden som var målvakt, gjorde at det var skikkelig stas. Spillerene tok seg tid til å skrive autografer, og snakke med oss. Så at eg nå får være med i trenerteamet er skikkelig gøy. Gjerpen har alltid ligget til hjertet mitt som flere andre klubber eg har vært innom på veien», uttalte Gunn til hjemmesiden.

Gunn skal bidra inn mot den fysiske treningen hos Gjerpen HK Skien. Hun har en filosofi om at alle kan gjøre en øvelse, og at det er relasjonen til den som gir øvelsen som igjen vil bidra til å utvikle spillerne sportslig og mentalt.

Gjerpen HK Skien ser frem til å samarbeide med både Tine og Gunn i kommende sesong og håper å nyte godt av samarbeidet. Begge to har allerede fått hendene fulle og er i gang med planleggingen av kommende sesong.

Gjerpen HK Skien ønsker å takke Niklas Tangen Bergseth for det du har gjort for klubben og for spillerne. Ditt engasjement og bidrag har vært viktig for Gjerpen HK Skien de siste sesongene og vi ønsker deg alt vel videre!