Linn Andresen er Gjerpen-spiller!

Linn Andresen er nå klar for Gjerpen HK Skien.

Nok en spiller er klar for kommende sesong i Gjerpen HK Skien og Linn Andresen er siste tilskudd inn for å få Gjerpen HK Skien opp i Rema 1000-ligaen igjen.

Linn Andresen er bakspiller/playmaker og har foregående sesong spilt i Storhamar Håndball Elite som kom på 2. plass i Rema 1000-ligaen. Gjennom 2019/2020 sesongen noterte Linn seg for 32 mål for Storhamar. Linn har tidligere spilt i Glassverket og Stabæk.

Foto: S.I.L

Samarbeidet med USN var viktig

Gjerpen HK Skien har ett tett samarbeid med Universitet i Sørøst-Norge som gjør det mulig å kombinere studier og toppidrett. Denne avtalen er det allerede flere av Gjerpenspillerne som benytter seg av, og var også en avgjørende faktor for Linn da det kom til klubbvalg.

«I de innledende samtalene med Gjerpen ble jeg overbevist av deres sportslige ambisjoner, både kortsiktig og langsiktig. Jeg fikk inntrykk av en tydelig plan, som går ut på å få Gjerpen tilbake til REMA 1000-ligaen. For meg personlig er det også veldig positivt at Gjerpen og USN har et tett samarbeid som gjør det mulig å kombinere håndball med studier», uttalte Linn til klubbens hjemmesider.

Miljøet i Gjerpen blir trukket frem nok en gang

En faktor som har vært viktig for de nye signeringene er hvordan Gjerpen HK Skien fremstår som en samlet klubb og hvordan miljøet innad i klubben er. Dagens Gjerpenspillere har virkelig begeistret på måten de har stått sammen i det som ble en utfordrende sesong.

«Jeg ser frem til å komme inn i det som fra utsiden ser ut til å være en svært sammensveiset gjeng, hvor samarbeid, begeistring og engasjement bidrar til at alle drar i samme retning for å oppnå de målsettingene som er satt. Personlig er jeg også sikker på at jeg kan utvikle meg som håndballspiller i Gjerpen HK Skien. Jeg har spilt mot Gjerpen tidligere, og laget har vist at toppnivået er svært høyt, og har et dyktig trenerteam i Pål og Anstein. Jeg ser veldig frem til å komme inn i gruppa, og starte på det jeg er sikker på blir en morsom sesong ikledd Gjerpens røde farger», sa Linn da overgangen var i boks.

Fornøyd hovedtrener

Hovedtrener Pål Oldrup Jensen var strålende fornøyd med å få Linn på plass.

«Hun er en litt annerledes type enn de vi har. En av hennes beste kvaliteter er å sette andre opp i gode situasjoner. Hun vil kunne drive spillet vårt i angrep og sette fart i det. Det er en spiller med god fart og trykk. Forsvarsmessig er hun god i 2´er posisjon. Hun er fremdeles ung, men har erfaring fra både Rema 1000-ligaen og 1. divisjon, så hun vet hva som må til for å lykkes. Vi mener hun blir en fin tilvekst og bidragsyter for oss. Gleder oss til å ha henne på plass for trening og kamp».

Foto: Bjørn Borge