Foto: Privat

Hege Eek-Larsen klar for Gjerpen HK Skien!

Hege Eek-Larsen har signert en to års kontrakt med Gjerpen HK Skien. Nå begynner spillerstallen for kommende sesong å falle på plass.

Foto: Privat
Foto: Privat

Gjerpen HK Skien fortsetter med å forsterke laget inn mot neste sesong i 1. divisjon og har nå hentet inn linjespiller Hege Eek-Larsen. Hege har de siste to sesongene spilt for Flint Tønsberg, men flytter nå til Skien for å kombinere håndball med studier og jobb.

Omtale av klubben gjorde valget enkelt

Gjerpen HK Skien er kjent for å ha ett godt miljø innad i klubben og dette var med på å gjøre valget om klubbskifte litt enklere.

«Jeg fikk et veldig bra inntrykk av både det sportslige opplegget, og miljøet i klubben. Jeg har stor tro på at laget skal gjøre det bra i 1. divisjon», uttalte Hege til klubbens hjemmeside i forbindelse med overgangen.

Inn med rutine

Hege har opparbeidet seg god erfaring fra 1. divisjon gjennom sine siste sesonger i Flint Tønsberg og har totalt scoret 61 mål de siste to sesongene som linjespiller.

«Jeg håper jeg kan bidra med litt rutine, og ønsker at laget oppnår de ambisjonene som blir satt. Gleder meg stort til å komme i gang igjen, og til å bli kjent med jentene!», sa en begeistret Eek-Larsen.

Hovedtrener Pål Oldrup Jensen trekker også frem Eek-Larsen sin erfaring som viktig inn mot neste sesong.

«Hun er en spiller med erfaring fra nivået (1. divisjon) og vil utfylle linjeposisjonen hos oss sammen med vise-kaptein Katinka Lillevik. Vi får inn en spiller som er en god 3’er i forsvar og som er en smart spiller både fremover og bakover».

«Hun setter ofte sjansene sine fremover og vi gleder oss til å få Hege inn i laget vår!», avsluttet Pål Oldrup Jensen.