Rikke og Kamilla har forlenget med Gjerpen

To spillere har valgt å forlenge med klubben og denne gang er det Rikke Marie Grave og Kamilla Røed som har forlenget sine kontrakter med Gjerpen HK Skien.

Foto: Morten Bjerk

«Jeg valgte å forlenge kontrakten med Gjerpen HK Skien, fordi jeg ønsker å fortsette min utvikling som håndballspiller i denne klubben, og ønsker å bidra til at laget oppnår de målene og ambisjonene vi setter oss», uttalte Rikke til klubbens hjemmeside i forbindelse med kontraktsforlengelsen.

Glad for samarbeidet med USN

«Ved siden av håndballen kommer jeg til å studere ved USN Porsgrunn, og jeg er veldig glad for å kunne kombinere håndball og utdannelse på universitetet», sier Rikke M. Grave og sikter til samarbeidsavtalen som klubben har med Universitet i Sørøst-Norge. Samarbeidsavtalen baserer seg på tilrettelegging av studie for Gjerpen-jentene slik at det skal være mulig å drive toppidrett samtidig som en studerer.

Glad for å forlenge og ser frem til sesongoppkjøring

Rikke er den spilleren som har vært lengst i Gjerpen sammenhengende og ser frem til å ta på seg Gjerpen-drakta nok en sesongen.

«Jeg har spilt i Gjerpen Håndball siden jeg var 7-8 år gammel, og er veldig fornøyd med å kunne bidra inn i laget også til neste år. Vi er en veldig fin jentegjeng, som heier på hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Håper vi snart kan komme i gang med felles håndballtreninger og oppkjøring inn mot neste sesong».

Kamilla Røed som har hatt en sentral plass på målvaktsplassen forrige sesong er også glad for å forlenge med klubben,

«Jeg har valgt å signere ny kontrakt med Gjerpen da jeg trives veldig godt i spillergruppen med jentene. Jeg har også lyst til å være med på å bidra til en god og positiv sesong som forhåpentligvis kan ende i opprykk», uttalte hun til klubbens hjemmeside ved signering av den nye kontrakten.

Kamilla er nå den tredje målvakten som skriver under på kontrakt for kommende sesong med Gjerpen og det skal sies at hovedtrener Pål Oldrup Jensen er meget fornøyd med antall målvakter i troppen.