Susanne Andersson klar for Gjerpen!

Susanne Andersson er klar for Gjerpen HK Skien og har skrevet under på en 2-års kontrakt med Skienslaget.

Foto: Hentet fra NTH

Susanne Andersson er målvakt og kommer til Gjerpen HK Skien fra Oppsal. Hun er opprinnelig fra Arendal, hvor hun blant annet har spilt sammen med Gjerpen-spiller Cecilie Løvdal. Susanne kommer til Gjerpen HK Skien for å konkurrere om spilletid og for å utvikle seg ytterligere som målvakt.

Svært positiv til Gjerpen

«Jeg valgte å bli Gjerpenspiller siden jeg ønsker å ta steget videre som målvakt, og da virker Gjerpen som en god klubb å kunne gjøre det i. Jeg har fått utviklet meg bra i Oppsal, men ønsket å gå videre. Gjerpen har ett godt fokus på målvakter, og med Pål som selv har vært målvakt, gjør det meg tryggere», uttalte Susanne til Gjerpens hjemmeside rett etter at kontrakten var underskrevet.

Gleder seg til å treffe nye lagvenninner

Det er en veldig spesiell hverdag for Gjerpenjentene og resten av befolkningen, men Susanne ser frem til å komme tilbake til hverdagen og komme i gang for Gjerpen.

«Det virker som ett bra lag! Og ikke minst har jeg fått inntrykk i at spillerstallen og jentene er gode og hyggelige. Jeg gleder meg til hverdagen er tilbake til normalen, og jeg endelig kan få hilst på jentene og resten av klubben».

Susanne ser også frem til å komme til Skien og nærmere familie som var en viktig faktor i klubbskiftet

«Skien by virker også veldig bra, det at den ligger nærmere hjemme for meg var ett stort pluss. Etter en stund i Oslo ser jeg frem til å komme nærmere familie og venner. Gleder meg til å ha min lille heiagjeng på tribunen oftere igjen!»

Høster skryt fra hovedtrener Pål Oldrup Jensen

Foto: Ole Martin Møllerstad

«Vi ønsker å videreutvikle henne i vårt målvaktsteam. Hun får også de beste skussmål som en flott person som bidrar i miljøet hun er en del av. Det er en viktig egenskap vi setter stor pris på. Hun er en målvakt med et spennende potensiale. I tillegg er hun veldig treningsvillig og holder et godt nivå ferdighetsmessig.», uttaler Pål Oldrup Jensen til Gjerpens hjemmeside da overgangen ble ferdigstilt.

Gjerpen HK Skien ønsker Susanne velkomme til Gjerpen og Skien!