Gladnyhet i disse vanskelig tider!

I disse vanskelige og utfordrende tidene er det endelig igjen på tide å presentere en glad sak.

Gjerpen HK Skien jobber kontinuerlig med å forsterke spillertroppen inn mot neste sesong og kan gledelig informere om at Anna Klausen Jacobsen og Andrea Brekke Karlsen har valgt å forlenge sine kontrakter med Gjerpen HK Skien.

To spillere som er på vei opp

Det gror også godt i de yngre rekker hos Gjerpen HK Skien og i dag har både Idunn Nybø Thorsdal og Hedda Klippen signert sine første kontrakter med klubben.

«Jeg ser frem til å utvikle meg som håndballspiller, og få trene med de beste. Jeg er veldig glad for å få denne muligheten, og jeg lover å gjøre mitt aller beste. Grunnen til at jeg ville dette er fordi det har vært et mål for meg lenge å spille på dette nivået» uttaler Idunn Thorsdal ved signering av den nye kontrakten.

Hedda Klippen på sin side var også veldig fornøyd og hadde følgende å si om situasjonen, «Jeg gleder meg til sesongen som kommer! Etter å ha spilt i Gjerpen siden jeg startet med håndball så er det gøy å få muligheten til å fortsette her. Jeg ser frem til å trene med et nytt lag og nye trenere. Jeg håper på å få utviklet meg masse som håndballspiller».

Foto: Bjørn Borge

Julie Søfting Tovslid er også klar for Gjerpen HK Skien. Hun kommer fra Pors Håndball/Gulset hvor hun har spilt de siste sesongene. Julie er en talentfull keeper og klubben er veldig fornøyde med denne signeringen. Det viser at Gjerpen HK Skien fremdeles er attraktiv håndballklubb for unge talenter fra Grenland.

Noen spillere skifter beite

Fra før av er det kjent at både Cecilie Løvdal og Tirill Mørch forlater Gjerpen HK Skien etter sesongslutt. Tirill fortsetter sin håndballkarriere i Larvik HK, mens Cecilies fremtid er usikker.

Linn-Therese Jahren, som kom til Gjerpen HK Skien før denne sesongen, velger å legge håndballskoene på hyllen. Tjasa Rudman som ble hentet midt i sesongen har også forlatt Gjerpen. På grunn av korona-situasjonen som herjer rundt i verden ble Tjasa og klubben enige om å terminere kontrakten slik at hun raskest mulig kunne komme hjem til Slovenia før det ikke hadde vært mulig lenger.

«Jeg er virkelig glad for at jeg fikk en mulighet til å komme hit. Norge er virkelig et vakkert land, og folk er veldig hyggelige. Teamet (jentene) og trenerne var veldig hyggelige, jeg følte meg veldig velkommen og jeg er veldig glad for at jeg tok denne sjansen. Jeg lærte mye, jeg gjorde mitt beste, jeg er bare trist for at jeg ikke kunne hjulpe laget til å bli i Rema 1000-ligaen. Men jeg vil bare si takk for alt!» uttalte Tjasa like før hun satte seg på flyet til Slovenia.

Foto: Per-Åge Eriksen