Foto: Tom Arne Borgersen

Kampen mot Oppsal utsettes!

Kampen mot Oppsal i morgen (11/03/2020) blir utsatt på (inntil) ubestemt tid etter anbefaling fra kommuneoverlegen i Skien Kommune. Denne anbefalingen velger Gjerpen HK Skien å stille seg bak for å ivareta sikkerheten og helsen til våres egne spillere og Oppsal, samt andre involverte rundt klubben.

Klubben har god kontroll over situasjonen og har en god dialog med kommuneoverlegen og håndballforbundet. Håndballforbundet vil på sine sider også sende ut en bekreftelse på utsettelsen av kampen.

Vi ønsker å presisere at ingen av spillerne i Gjerpen HK Skien har fått påvist Korona-viruset, vi ønsker å være føre var og begrense mulighetene for smitte, samt å ivareta spillerne på best mulig måte. Derfor etterkommer vi anbefalingen.

For andre spørsmål eller henvendelser er det daglig leder Marius Norli som dere henvender dere til.