Foto: Kristian Holtan

Toppscorerne forlenger!

I dag har toppscorerne Oda Olsen og Maria Solheim signert nye kontrakter med Gjerpen HK Skien.

På bilder; fra venstre Maria Solheim, Marius Norli og Oda Olsen. Foto: Kristian Holtan

I forkant av kampen mot Fredrikstad søndag 01. mars har Oda og Maria bestemt seg for å satse videre i Gjerpen HK Skien. Dette er gode nyheter for Gjerpen HK Skien som går en usikker fremtid i møte med tanke på divisjonsstatus neste sesongen. Det er fremdeles mulig å beholde plassen i Rema 1000-ligaen.

Det å få underskriften til både Oda og Maria i en så tidlig fase er viktig for klubben og Gjerpen HK Skien er glade for at de velger å fortsette sine karrierer i Skien.

Foto: Morten Bjerk

Oda er så langt i sesongen Gjerpen HK Skien sin toppscorer med 77 mål og har levert en god sesong så langt. Oda har den siste tiden vært viktig for klubben og er selv veldig fornøyd med å signere en ny kontrakt.

– Det var et veldig enkelt valg. Nedrykk er en risiko, men hvis det blir 1. divisjon, tror jeg vi kommer oss fort opp igjen. Vi er en bra gjeng her som trener bra sammen, uttalte Oda til TA tidligere i dag.

Foto: Morten Bjerk

Også Maria Solheim, som har vært i klubben siden 2012, er glad for å fornye sin kontrakt med klubben og uttalte til TA tidligere i dag følgende;

– Jeg har hjertet mitt i Gjerpen, og har blitt glad i klubben. Vi har et ekstremt bra miljø her nå, og alle gleder seg til å komme på trening. Vi har mange unge talenter, og da er det viktig at vi med litt mer erfaring bidrar for å legge til rette for dem og skape et bra lag.

Gjerpen HK Skien er veldig fornøyde med å sikre seg underskriften til Oda og Maria. Dette er med på å bygge opp laget inn mot neste sesong.