Katinka har signert!

Fungerende Gjerpen-kaptein Katinka Lillevik har i dag signert ny kontrakt med Gjerpen HK Skien.

Det er en gladnyhet når vi presenterer at Katinka binder seg til Gjerpen HK Skien i to nye år. At Katinka nå velger å signere for to nye år er noe klubben er veldig fornøyde med.

Katinka er en viktig spiller for oss og vi er veldige fornøyde med å få den nye avtalen på plass i rimelig tid før neste sesong er i gang, sier daglig leder Marius Norli.

Gjerpen HK Skien er i gang med å forberede neste sesong og håper avtalen med Katinka Lillevik bare er den første av nye kontrakter som kommer på plass innen kort tid.

Katinka går nå etter inneværende sesongen inn i sin 6. sesong med fornyet tillit og virket strålende fornøyd etter å ha signert.

«Jeg er veldig glad for at jeg skal spille i Gjerpen i 2 år til. Uavhengig av divisjonsstatus tror og håper jeg at neste sesong blir bra og at vi får utviklet oss enda mer kollektivt», sier fungerende kaptein Katinka Lillevik.

Katinka trekker også frem styret som en viktig faktor for den nye kontrakten,

«Det er en trygghet at styret i år har tatt skikkelig tak i klubben og satser på kontinuitet både blant spillere og i trenerapparatet».

Katinka håper videre at flere av jentene følger hennes eksempel og velger å bli med videre i årene som kommer.