Foto: Bjørn Borge

Superfredag og to nye avtaler!

To nye avtaler ble i dag spikret og denne fredagen har vært en produktiv dag for Gjerpen HK Skien.

Foto: Bjørn Borge

I dag, fredag 14. februar 2020, inngikk Gjerpen HK Skien og Universitetet i Sørøst-Norge en avtale som sikrer spillere i Gjerpen en tilrettelegging ved studier hos universitetet.

Ett stort flertall av dagens tropp er studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge og med denne avtalen blir det enklere å kunne kombinere toppidrett med studier. Styremedlem Tine Thorsteinsen har vært klubbens representant vedrørende avtalen og sammen med prorektor Kristian Bogen har partene nå kommet til enighet.

Denne avtalen vil gjøre Gjerpen HK Skien til en attraktiv klubb å spille i da vi nå kan tilby muligheter også utenfor håndballbanen. Universitetet er også meget fornøyd med avtalen og si at avtalen passer perfekt inn i universitetets filosofi om å vektlegge regionalt samarbeid.

Dagens andre signering

Dagens andre gledelige nyhet og andre signering går ut på at den israelske landslagsspilleren Sara Ashuri nå har skrevet profesjonell kontrakt med Gjerpen HK Skien ut inneværende sesong med opsjon på ett år.

Gjerpen HK Skien er glade for å fornye kontrakten med Sara Ashuri og ser frem til hva hun kan bidra med videre i denne sesongen. Sara er også veldig fornøyd med å kunne sette pennen i papiret og signere sin første profesjonelle kontrakt med Gjerpen HK Skien.