Vær med å støtt Gjerpen idag!

Til alle med tilknytning til Gjerpen HK,                                        Skien, 2019

HJELP GJERPEN TIL Å SKAFFE DORTHE NYE LAGVENNINNER.

Gjerpens sponsorer og aktive medlemmer er en forutsetning for å kunne drive med toppidrett for kvinner i Grenland. 

Da undertegnede tiltrådde som styreleder, manglet det ca. MNOK 1,0 i inntekter for å kunne drive forsvarlig etter et budsjett på MNOK 4,0 som er et minimum, gitt det som kreves av Norges Håndballforbund, for å kunne drive med topphåndball i regionen. Gjerpen hadde noen store, men manglet mange små og mellomstore sponsorer. Det er derfor en glede å kunne fortelle dere at siden august måned har klubben tegnet sponsorkontrakter på rundt NOK 500.000 i det lokale næringslivet.

Inntil for en uke siden hadde klubben det meste under kontroll, men i løpet av en uke har to alvorlige skader rammet klubben og satt det sportslige langt tilbake. Først mistet klubben kaptein og bærebjelke Dorthe Groa forrige søndag og denne søndagen mistet klubben sitt fremste angrepsvåpen Cecilie Løvdal med enda en kneskade.   

Klubben er derfor avhengig av hjelp fra eksterne for å kunne stille et slagkraftig lag på beina igjen etter jul. Budsjettet på MNOK 4,0 gir ikke rom for å hente inn nye spillere midt i sesongen. For å kunne gjøre det må klubben skaffe eksterne midler. Støtt derfor opp om aksjonen: «HJELP GJERPEN TIL Å SKAFFE TO NYE LAGVENNINNER» som sparkes i gang kommende uke. I den forbindelse viser vi til omtale av saken på www.varden.no og www.ta.no forrige uke. Målet er å samle inn minimum NOK 200.000.

Styreleder ber derfor privatpersoner om å Vippse alt fra NOK 10 – NOK 500 til Vippsnummer 93145 eller overføre til konto 2801. 29.59992. Undertegnede ber også bedrifter om å overføre NOK 1.000 til NOK 10.000 til de samme kontoene. For styret i Gjerpen betyr mange små bidrag like mye som få store fordi det viser at mange bryr seg om klubben.

Samtidig har klubben fått en utstrakt hjelpende hånd fra Odd om et bidrag i forbindelse med semifinalen mot Haugesund 31. oktober. Odd gir Gjerpen NOK 1 per tilskuer på kampen. I tillegg skal innsamlingsaksjonen følges opp på mandag 4.11.19 kl. 19.00 da Odd møter Mjøndalen hjemme. Gjerpen oppfordrer derfor alle medlemmer og sponsorer om å kjøpe billett til semifinalen mot Haugesund og å komme på Skagerak Arena den 4. november kl. 19.00 og heie på Odd.

Med vennlig hilsen
Gjerpen håndball

Christen Knudsen
(styreleder)