Velkommen til Comfort Hotel Porsgrunn! Den 1. mars 2019 åpnet vårt splitter nye hotell med 134 moderne gjesterom, særegen suite med egen takterrasse, treningsrom med utsikt over kystbyen, underjordisk parkeringskjeller og spennende konferansefasiliteter. Her kan både gjester og lokale kan jobbe, spise, ha møter og selskap i en avslappende atmosfære.

Din nye hotellopplevelse i Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn har åpnet midt i hjertet av byen, et steinkast fra togstasjonen og bussterminalen. Med gangavstand til shopping, restauranter, severdigheter og kollektivtransport, bor du så sentralt som det går an i Porsgrunn. Spis god og økologisk frokost for den beste starten på dagen, tren til herlig panoramautsikt på treningsrommet i 8. etasje, eller slapp av i lobbyen med et glass vin eller kopp kaffe fra døgnåpne Barception. Hold et møte, seminar eller kurs på et av våre 6 moderne møterom, og ikke minst sov i våre komfortable rom. Alt til en attraktiv pris!

Enkel og rask mat hele døgnet 

Comfort Hotel satser på mat som er enkel, god og bra for både kropp og miljø. I vår Barception finner du småretter, snacks, kaffe, øl og annet godt. Frokosten vår er en hybrid mellom en klassisk hotellbuffet og kaféfrokost. Vi har grønt fokus og sørger for å dekke på med det du lyst på, men vi skipper unødvendig overflod. Se alle servicetilbud vi tilbyr her.

Alt fra Standardrom til toppsuiter

Hos oss kan du sove godt, uansett. Book deg en natt på en av våre 5 unike suiter for det lille ekstra. Suitene er ca. 45 kvadratmeter store og er innredet etter ulike temaer som «UrbanFriends, «GirlPower» og SportsSuite.  I toppsuiten «The Eye» kan du ligge i sengen med halve kroppen i et «glassøye» ut av hotellet og nyte utsikten over Porsgrunn by. Book din hotellnatt og opplev det for deg selv!

Hotellovernatting med gode konferansefasiliteter og Barception for alle gjester. Hos oss trenger du ikke å bo for å benytte deg av våre fasiliteter.